TACOS- EXTAS TAGGAR INLÄGG

TAGGAR TACOS! KOM IGEN, TAGGA NURÅÅÅEE!
Blir ytterligare en ätarnatt/kväll hos Therese! (y) För er som läste om den förra borde veta vad det betyder, maaaaaaat i masssssoooorrr!
Det blir jag, Barro, Terre, Sven och Soffan! <3


Kanske inte kommer bli riktigt så graciöst som på bilden men vem bryr sig? Vi kommer ändå SLEVA i oss maten! (6) *drool*

viola

"Viola gillar att leka med sina pennor."
-Citat av Svenne

yaay

Idag har jag namnsdag! Wihoo. Give me presents y'all!

hippie

Jag och Sofie ska vara hippies imorn, för vi ska nämligen till Elin i Arvika på fest! Ska bli så otroligt kul och jag är extremt taggad nu faktiskt! :D
Har haft lite problem med vad jag ska ha på mig för tröja så jag tog en vit gammal en och målade den med vattenfärg helt enkelt! (y) Ni ska få se:


Började med en test t-shirt, skvätte mest runt med en massa färg för att se hur mycket vatten det krävdes.


Början på den "riktiga" t-shirten.


Och det slutliga resultatet!
Jag vet att den är skitful men tyvärr så har jag inger mer t-shirt att kladda på så denna får duga!
Jag tror iaf att budskapet når fram? ;)
illustrerat

Nu är det jag som har gjort ett inte för seriöst försök att illustrera mig själv. Kunde inte rynka på näsan, och jag vet att ingenting är likt, man bla bla bla jag suger :)
I hope you will laugh your guts out!
Har gjort denna;

klimakteriekossa

Min lärare är en hagga!
Jag får inte praktisera med Sofie bara för att vi typ är med varandra för mycket ;o
Hon ska nämligen göra en grafisk profil åt Mona och Caysa's UF-företag. Det skulle vara mycket lättare om man var två, och inte lika långtråkigt. Men neeeeej, jag får inte bara för att jag går inriktiningen mot tryck?! Och ändå säger dom att vi bara behöver vara på något inom den grafiska branschen. JAG BLIR SÅ ARG!

Fler besökare till din blogg!

Hur enkelt som helst!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lindaknutson

Snodde av Caysa (a)

extas

Okej, det tidigare inlägget blev ju liiite väl "gosigt" och fånigt kanske, men så är det ibland!
Har pratat med självaste Ackeber idag också, iiiih! Rebecka är altför go! Och jag ser så fram emot att få träffa henne på halloween (freedag) när vi ska till Elin!
JAG ÄR I EXTAS JUST NU!


ACKEBER! <3

Soffan proppan

Idag har jag varit hemma från skolan, Sofie också. Och vi kom på att vi bara har träffats EN gång den här veckan! Vilket var endast under förmiddagen igår ungefär. Detta är ju inte acceptabelt. Men såklart har vi iaf pratat via msn, sms och telefon. Skulle inte klara mig utan den här tjejen. Hon är alldeles underbar och världsbäst!
Älskar att jag med henne kan vara fjantig i skolan (och hemma med för den delen), babbla på i timmar utan att vara a pain in the ass, vara oseriös och hon förstår, kan sitta bara tysta och iaktta KY-elever och jag behöver aldrig vara rädd för att skämmas när jag är med henne, för hon är så cool att hon inte bryr sig. Det är braao.
Och jag älskar att vara med Sofie för vi uppskattar samma saker, såsom Colin Firth, gamla hus, höstlöv och massa andra små-saker som ingen annan egentligen tänker på!

SOFIE IN MY HEART, thihihihihihi! Besta hesten på festen som inte alls är som pesten!
Puss på dig min gosi-gos!


sööööööt!

If harry potter the duck had a girlfriend, she would look like this..


dagen idag

Idag har jag varit hemma. Så jag har rastat hunden, ritat, sett på barnen i bullerbyn och sett på Alfons med Malin och Jocke. Det har varit en bra dag. Övningskört också, det gick rätt bra!


Morgonrisyren fick följa med ut på promenaden, som ni kanske ser.


Älskar hösten

söndag

På söndagen åkte Sofie hem super tidigt medans vi andra sov, tyvärr :( Och sedan när vi vaknat åkte även Rasmus och Linus hem ganska tidigt. Så vid kl 12 var det bara jag, Elin och Pontus kvar. Men det var rätt skönt. Vi kollade på lite film och myyste :) Sedan tog vi alla tre tåget hem kl 16.14. Tackar Elin för skjutsen också, hade jag inte fått åka med henne skulle jag varit tvungen att gå hem med alla grejorna!


lördag

På lördan var det dags för Sofie att komma så vi gick ner för att möta henne runt kl 15.00. Hon hälsade knappt på oss dock, hon var för kissnödig så hon sprang hem till Elin, upp för trapporna och raka vägen till toaletten! När hon kom ut igen sa hon hej. Har aldrig sett läget så akut innan. Iaf så tittade vi på film, rullade runt med täcken (okej, bara jag gjorde det), dansade världens mest graciösa dans med filtar (okej, det var bara jag som gjorde det med) oåsså hälsade vi på Liv - världens goaste tant! Eller ja, hon är mer en dam än tant. Sen gjorde vi iaf i ordning oss och på kvällen kom Linus, Pontus och Rasmus. Vi såg på massa "bra" film, åt liiite pizza och tjatade om massa onödiga saker. Det blev inte så mycket sova eftersom jag blev öerfallen av en viss Hulk. Men dagen/kvällen/natten ägde och allt var alldeles bra!


Lånade Elins super-mysiga mössa när vi skulle möta Sofie, myyyysfaktorn steg!


Jag har världens bästa vänner jag! Saknar mig till och med när jag duschar :* Hittade lappen innan för dörren när jag duschat färdigt:
"Hoppas det gick bra! Vi saknar dig här ute! PUSS! :* <3
Skrev med nymålade naglar, lite svårt."

Har tyvärr inga bilder från kvällän :(((((

Fredag

Skola som vanligt på dagen, hemma kl 16.30, som vanligt. Åkte mot Arvika 17.30 skulla ha varit framme 18.02 men blev mer än en timme försenade så vi var framme 19.10 istället! Trött när jag kom hem till Elin Men hon är så go så jag blett pigg direkt ändå. <3
Vi lagade middag, eller hon gjorde pajen jag skalade morötterna (a)
Så tittade vi på halva Bring it on, Date movie och gick på en natt-promenad genom Arvika. Det var super mysigt. Vi (eller okej då mest jag) sparkade sönder lövhögar som de så fint hade krattat ihop i parken, gungade kompis-gunga och tjötade om lite allt möjligt. Fast San Fransisco och Volvo Amazon var två stora samtalsämnen. Vi är fullt normala vi vet.


Hissen ner för att sedan gå uuuuuut


Det regnade löv i parken, så Elin såg ut som ett spöke...


Det är en lövhög där....

Det var min fredag! Den var alldeles utomordentligt bra!


Sofie är en skit

men jag gillar henne ändå, ibland.

hehehe

Jag är en snygg brud minsann.

ÄN EN GÅNG UPPENBARAR SIG ETT INLÄGG RIKT PÅ KVALITETEXT AV SOFIE SOFFAN LARSSON. OCH NI SOM MINNS HUR BRA DET FÖRRA INLÄGGET VAR. LÄÄÄÄÄS. JAG BER. TACK PÅ FÖRHAND. ENJOY.

Im here again and i know you all are very happy to see me. Or read me. Me and Linda are sitting in Elins big and very nice apartment right now. Linda have just been rolling around on the floor in the thing you have on you in bed. Dont know what you call it. But its big and warm. And we are singing cause linda and i made great cd last week. Linda has been a bitch the hole school week and i have been the one to suffer for it. She has been hitting me really hard and telling me im the most annoying people in the hole world. I can tell you i feel the same about her sometimes. If i would kill anyone ever it would probably be Linda. She is easy to dislike. But sometimes, its not often but sometimes she is wonderful and i love here very very very much then. She does cute things and laughe very loud and makes me happy. And just a second ago she showed me her back? ok? but anyway linda is on a diet now so we cant eat breakfast!!!!!!!!!!! Im really upset and sad over this. Cause i really liked this breakfast times we had everyday. So she rather wants to be skinny than be with me. Makes me feel very little and sad. And i was thinking that i could eat breakfast and linda could bring fruit. But no. Its not good for young women to eat fruit so this breakfast times is over forever. It breaks my heart. And my stomach. Bye for now. I love you all. Bye.

En dag fylld av mysig tågresa, förvånade satsumas med glajjer, vanliga satsumas, och hemska naglar på feta händer!


Myys-ställning


eckel


Skala min satsummas! KOM IGEN, SLAV! (okej hon gör det frivilligt)
Lägg märke till han som gäspar i bakgrunden! Han brukar gå av i Västra ämtervik för övrigt, jag håller koll ja..


misslyckat


som sagt


Vad är klockan?! frågade den chockade satsumasen (?)

Och nu sitter jag allmänt glad och längtar till helg!

Gårdagen - in photooooos


"gänget" minus mig, Terre och Carro


Det är stort, vi har aldrig fått gå upp där.. (!)
Låste ut'na i kylan!


Det var folkvimmel i soffan....


Brände skivor med Soffan efter skolan <3 Alla namn är helt orelevanta eftersom det är massssaaaa blandad musik :)


CD 1; En blomstrande skönhet!


CD 2: Satsumas för hela slanten!


CD 3: Heeej vi kommer från Rovslagens ornitologiska förening och vi säljer lotter till förmån för fåglarna.... Köp en lott?


CD 4: Elin, det kommer bil...

Jag - illustrerad

Denna är då inte seriöst gjord :)

sorry

Det blir inget blogginlägg idag. Jag orkar helt enkelt inte skriva ett :) För det här är inget blogginlägg, det är en dröm! Du kommer ha glömt det när du vaknar!
Men i drömmen så får du reda på att Linda hade trycklektion idag. Och att hon har varit arg. Vääldigt dåligt humör alltså.


HÄR GÅR DET UNDAN OCH JA BILDEN SUGER MEN RULLEN RÖR JU PÅ SIG OCH DET ÄR EN MOBILKAMERA!


Jag, Terre och bandaget ("hårbandet")


Sofie fick ett skrattanfall ÅT mig, då blev mitt humör inte bättre. Men jag gillar henne ändå <3

huvud

Gjort en nyyye fuul header, waaaaaahhh!
Ankan fick va mää.

mina photoshop-skills existerar inte

Skulle redigera en bild i photoshop och det gick skitdåligt :(((((
Före


Efter


Gaaah jag suger!

If harry potter was a duck he would look like this..


SOFIE: NU FAN LÄSER NI FÖR LINDA SÄGER ATT JAG SKRIVER FÖR MYCKET OCH ATT INGEN KOMMER ATT LÄSA. SÅ NU LÄSER NI BARA FÖR ATT HON SKA FÅ FEL. OCH SÅ KOMMENTERAR NI SEN. NI VILL INTE MISSA DET HÄR INLÄGGET. DÅ ÄR VI ÖVERENS? BRA OKEJ. LÄS OCH NJUUUUUT.

Hi my dear blog.

Today is a sleepy day. And this is Sofie writing. You can tell by the sucky english. Me and Linda or me and Sofie, i dont know really. We are eating chocolate cake and pizza. And i know its a great combination. Well its okay to eat fat food on a sunday. We have been sitting in the bed all day. Talking to people. Googeling. Eating. Talking. Listening to Lindas crappy music. Over all a great day. Linda has been painting all day. She is 17 but in her mind she is like 5 so its really fun to hang out with her. We have been talking to Elin also. We need her help and advice about this thing. But Elin doesnt care so we are really worried now. We have been calling her two times already. And we till talk to her more tomorrow when we eat breakfast in school. Cause everyday mon-fri we eat breakfast in school around 9.30. Its the best part of the day. We just sit there talking about stuff, looking at older students and so on. Anyway we eat a  youghurt, a sandwich with tomatoes, cucumber , butter and cheese. Linda dont like cheese tho but sofie does. Linda only eat cheese on pizza cause it doesnt taste so much then. And we drink a glass of juice too. Most often apple jucie. And a fruit. Thats important. We like bananas. But sometimes we eat this fruit that i dont know the name of. Linda sometimes eat pear but im not a big fan of that fruit. During the time we eat we always make a call to Elin. Just to ask about things. And thats probably all i had to say about that. Me and Linda we dont like gymnastics in school so sometimes we skip the lesson together. Pretending to forget our clothes or tell out teacher we are sick. Some teachers really like us cause we can be really funny together. Sally loves us. I have to go now. Bye. Kisses for all of you out there.

lördagen

Idag har jag, Simon, Jessica och Emilsson flängt runt. Det började på Biltema runt fyra-tiden, efter det blev det "mat" och fika på IKEA, sedan in på Coop Forum en sväng. (Köpte 1.058 kg bananer för endast 8.36 kr!!!! MY LUCKY DAY).

Efter det bestämde vi oss för att åka hem men istället hamnade vi i Hynboholm där vi körde runt på förbjudna vägar, läskiga vägar och branta vägar. Vi körde in på varenda väg vi kunde hitta, faktiskt riktigt roligt när man inte vet vart man kommer.
Iaf så åkte vi sen vidare till Karlstads flygplats, eftersom den ligger i närheten, jag och Jessica hade nämligen aldrig varit där. Höhö. Emilsson hittade en ängslig och bred grusväg som man kunde sladda på. Så där körde vi fram och tillbaka, jag var livrädd. Vi var otroligt nära diket men han skulle prompt köra mera.
Jaja, sen körde vi hem och snart ska vi bada badtunna!
Förlåt för mycket text.
Jag har over all haft en rolig dag iaf :)


Emilsson tog en korg och la EN sak i den, värt menar jag.


Mmm, middag....


Mmm, efterräättttt....


Gött mä kafffääääh! not


ÄLSKAR pumporna som finns på Coop Forum just nu!


Höhöhö, flygplatsenmin mobilkamera ställer upp i alla lägen

Med sin nya skjorta, sitt naturligt lockiga hår och sitt sprudlande humör drar Linda till staden med sin käre tremänning denna härliga höstdag!


Dålig bild, men det här har jag på mig idag. Lite sådär typiskt höstigt? :)


Och med sitt matchande röda nagellack och skomakar-tumme önskar hon er en fortsatt trevlig dag! :*

kotten tar halva sängen, den bra halvan


en helt vanlig fredag

Ska snart dra till Simon och jag planerar att försöka facerapea honom!
lars

tågfan

Idag slutade vårt tåg fungera efter mycket krångel, vi befann oss i Rottneros och hade bara två hållplatser kvar till Sunne. Så vi fick stå ute i kylan i  flera minuter och vänta in en buss som inte ens var tillräckligt stor! :o
Så det kan gå. Hade iaf fina bruttor med mig :*


Ledsna små flickor :(


Sofie var missnöjd!


KY-eleverna var nog också missnöjda...

atjo

Jag fick nysattack på stationen imorse och räknade hur många det blev. Totalt 9 nysar kom jag upp i! :O
Men så nyser jag ju 4 gånger i en liten attack så atte...

Sofie and I in the autumn


loser

Idag under världens härligaste frukost lärde jag Sofie varför man gör som man gör med handen vid ett "loser-tecken". Hon hade inte fattat att det var ett L nämligen...


-Hallåååee??!!?!?!? :D


Frukööööst! Soffan är bästmogna


snor från sofie

Jag älskar KY-elever, speciellt dom som hälsar.
Jag älskar att få supergulliga, långa och roliga sms.
Jag älskar Sofies klädstil.
Jag älskar levande ljus.
Jag älskar att mysa med favoritpersoner.

Jag hatar p-gubbar.
Jag hatar knirriga bh-ar.
Jag hatar att det inte är någon värme på mitt rum.
Jag hatar att väckningsfunktionen på min väckarklocka inte fungerar.
Jag hatar ost och mjölk!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorn.
Jag vet inte varför kärringen på IKEA vägrar svara, jag och Sofie behöver praktiken.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen på halloween riktigt.
Jag vet inte varför frukosten smakar bättre i skolan.
Jag vet inte hur folk kan tycka illa om julen.

Jag minns när jag tre dagar i rad satte på mig tröjor ut-och-in.
Jag minns när alla var sura på mig, Sofie och Carro hemma hos Rebecka.
Jag minns när Malin vek sig av skratt i baksätet när jag körde bil för andra gången i mitt liv.
Jag minns när Anna slog i huvudet för att hon koncentreade sig på att lyfta fötterna.
Jag minns när min frisör frågade: Varför fortsätter du låta dina vänner klippa dig? och jag verkligen inte hade något svar.

Jag misslyckades med att slutföra den här listan för att jag inte orkade skriva fem 'jag misslyckades med' saker.

ledig

Idag har jag varit ledig, gött! Har legat/suttit i sängen hela dagen! Bara gått ut ur rummet vid nödfall som mat, toalettbesök och dusch. Och nu ska jag kolla på A christmas carol eftersom Colin Firth tydligen ska vara med i den! iiiiiihhh! :D Kär i den karln. Har sett på Stolthet och Fördom idag också, för typ femtioelfte gången. Skulle bara se några minuter men sen fann jag mig själv titta färdigt på den. Men det är mycket förståeligt, den äger ju.
Blir glaaaaad av den!


Rawr!

trycktrycktryck

Idag var vi i tryckhallen again. Brandlarmet gick så vi fick gå ut i T-SHIRT och så var det bra en övning -.-' Det var svinkallt, höll på att spy av kylan.
Plus att jag sedan la halva benet i blått vatten så mitt ben är nu blått.
Therese filmade mig när jag gjorde rent en grej också, när det gick som mest fel ungefär. Det var vatten överallt!

Terre satt och tjata massa srunt och jag blev trött på'na till slut

Jag: Men tror du nån orkar/ vill höra på det där?!?!!?!
Terre: :O:O:O:O :'( *går och gråter i ett hörn* ;)


Min slav


Hard working girls!
Carro and Therese (the pain in the ass)

linda äälskaaar hösten och alla dess löv!

Livsjutarna Sofie och Linda var påväg till idrotten när de såg massa färgglada och alldeles underbart vackra löv igår. De var såklart tvungna att ta kort med dessa löv eftersom de är totalt genom-kära i hösten.
Vissa bilder är från Sofies kamera och vissa från Lindas mobil och alla är inte tagna på samma ställe. Men när Linda får bilderna från Sofie så kanske det kommer upp fler.
Linda älskar att prata om sig själv i tredjeperson.UNDERBART! <3

therese - världens äckligaste

Therese Pettersson är den äckligaste jag vet. Jag tycker inte om henne för fem öre. Hon har nämligen torterat mig med en jävla virknål när hon skulle göra slingor på mig! :@ Carro var däremot betydligt bättre!
Backstabbing bitch Therese....
Moahahaha!
I'm a badass beacuse i'm Batman!
WRAAAH!

<3

Min älskling är här! Hihihihi (a)Vi lyssnar på norweigan recycling där bla John Mayer är med i en låt!!!


pekineser

Världens sötaste hundar?!?!?!


SÖÖT


Vilken söt liten valp! Vill ha en! :'D

casablanca

Okänt Karlstad nummer ringer; jag orkar inte svara.
Kollar hitta.se och ser att det är från Casablanca Video, Malin (syrrans) jobb.
Två sec senare får jag sms från Malin: Svara när jag ringer! Fegis!!

hahahahaaha

frukost, mmmm

Jag och Sofie älskar att beställa frukostpaket i skolan. Det är så mysigt att sitta i matsalen och bara prata prata och prata. Vi älskar att kika på alla intressanta KY-elever också. Vi är sanna livsnjutare, faktiskt.
Sofie är en klippa och en av mina favorit personer.


photobooth - skolan


Det går som på räls för ballerinan


nervös tjej

Hjärtat hoppar snart ur bröstkorgen på mig...


HÖBBA BÖBBA

Sofie har en fickspegel med två speglar, den ena förstorar och den andra är bara en vanlig spegel. För att hon ska veta vilken sida som är vilken när hon fäller upp den har hon satt dit världens sötaste klistermärke. Och det är från Hubba Bubba! Eller som Sofie säger: Höbba Böbba.

Skor

Förlåt för dålig uppdatering, tänkte lägga in massa mer bilder från Arvika igår men det funkade inte :S
Har iaf nyss varit och köpt mig ett par nya skor!
Blev ett par såna här; :D


Arvika

Rolig helg i Arvika med massa roligt folk! Dock lite för mycket nagellack, köpte nämligen ett nytt som sedan sprack i väskan. Kul, KUL. Jä, tänkte lägga upp bilder men har bara dem från mobilen eftersom jag inte hittar kamerasladden. Hohoho.
freagsmys

Fredagen slutade med massa mys hemma hos mig med Emilsson. Vi åt massa "mat" och såg på Lila Djungelboken. Vi somnade även i soffan och sen kom David och var världens gulligaste! Älskar honom.
Nu är Sofie hos mig och vi ska alldeles strax dra till Arvika! Kommer bli jättekul. Skriver mer imorn när jag kommit hem skulle jag tro :)


Mums!

sailor moon melodin, okej?!

En liten tjej med jättekorta flätor. Sådär en 17 år och rätt lös.
Passar utmärkt på Terre!RSS 2.0