Skicross

Ja då har man gått och fått sig en förfriskande förkylning! Usch säger jag bara -.- Hela familjen har insjuknat, inklusive Sara! Det hela började nog med Jockes influensa han hade förra veckan. Sen började Sara hosta, pappa snora och sen föll vi andra också. Men mamma orkar iaf jobba hon! :D Jag har varit hemma från skolan hela veckan och det börjar bli lite tråkigt nu. Det enda jag har gjort i tre dar är att se på tv och spela Mario :P

Igår var det skicross på tv, som jag faktiskt aldrig sett förut, det var kval, åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final för damer. Pappa och jag tittade med spänning på hur Anna Holmlund åkte, men tyvärr höll hon bara ut till semifinalen. Men det var starkt jopbbat ändå!
Vinnaren blev till slut canadensiskan McIvor... Men Hedda från Norge tog iaf silver!

Det kom papper från kommunen idag också, om sommarjobb. Direkt efter att jag läst vad det var smsade jag till Elin, vi har nämlligen tänkt försöka få samma jobb under samma period. Så vi valde samma så får vi väl se hur det blir :) Det stod först till kvar och mamma har redan postat mitt så det hela känns ganska bra!Anna Holmlund

Skola

Idag var skolan vääldigt dryyyg. Först hade vi en skit tråkig grafisk grund lektion, sen en föreläsare om ungföretagssamhet och sist engelska. Det enda som var bra var uf, för killen var så jäävla snygg!! xD Helt otroligt ;D Hehe, jag och Therese var helt saliga!

Sofie, Linnea, Therese, Anna och Maja trodde att jag hade varit på toaletten med lärar Daniel också, men det var jag inte! Usch och fy ;s


Vill ha sommar nu, nu, nu!

Vintersammanfattning i lite bilder :)


Studiebesök på Stora Enso i Skoghall :P


Majas tolkning av min familj ;D

Fina lergubbar på tåget, gjorda av Anna :)

Snöööökriiiiig!

Klippa av en banan x)

Helskön katt :D

Vi har alltid lika mycket att göra i skolan ;D

BOB!!! :D

STOR CHOKLAD!

"Ny" tremänning ;)

Julklapp från Simon -.-

15/2-2010

Hej på er där ute. Nu var det väldgt längesen jag faktiskt skrev nånting i bloggen, har inte haft någon blogglust överhuvudtaget. Men jag ska försöka bättra mig!

I helgen har jag iaf varit med Simon, Jessica, Chrille, Emilsson och Carro. Och Carro åt upp ALLT mitt godis! >.<
Vi kollade på "The proposal" med Sandra Bullock och den var faktiskt ganska bra :) Vi kollade också på "Linas kvällsbok", och den är ju inte fullt så bra xD hehe.

Igår, söndag, blev det att baka s.k födelsedagsgodis och kolla på Donnie Darko med Simon och Jessica. En helt okej film men slutet gjorde att man inte fattade ett skvatt!

Jag har ju gjort en ny header också, inte direkt vacker men jag var så trött på den förra.

Nu orkar jag inte skriva mer men tänker göra ett inlägg med bara bilder här ovan :)

RSS 2.0