Skoghall

Igår var jag, Carro, Simon och Jessica i Skoghall hemma hos Larsson. Det var väldigt trevligt :) Vi fick sällskap av Erik och Sammi också. Först tittade vi på en film som Johan tipsat mig om, den var ganska dryg och lite svår att förstå tycker jag men den var ändå ganska intressant eftersom den är baserad på en verklig händelse och innehåller autentiskt material! Vi kollad också på paranormal activity, jag har sett den en gång förut fast versionen fårn 2009 och nu såg vi den från 2007 som va snäppet värre Oo Jag grät första gången jag såg den så vad tror ni inte jag gjorde nu då? Piiisamt... Men det är väldigt bra, speciellt om man tror på andar, spöken, demoner och liknande vilket jag gör.

Imorse vaknade jag och såg att jag hade fått sms från Älskling Therese, hon undrade om jag ville hänga med ut och gå så det gjorde jag! Det kanske inte går så snabbt när man är ute med mig men jag försökte hålla tempot och det var jobbigt må ni tro! Fast jag vet inte hur jobbigt det var för Therese, antagligen inte riktigt så illa ^^ Hehe. Senare under dagen hopaps jag på att det blir att spela lite fotboll iaf, saknar det lite jag!

Jaja nu blire det att äta frukost och duscha :) Ha det bra hej!


Snott från Sofie så det är inte från dagens promenade ;DTherese!
Thäräsä

Idag har det väl inte hänt så speciellt mycket egentligen. Hade inte laddat telefonen imorse så jag kunde inte lyssna på musik på tåget ._. Men jag lyckades iaf somna och drömma att jag svalde tungan, blev jätterädd när jag vaknade och hittade nånting konstigt under tungan! ;o Men det var bara mitt tuggummi ^^ Det var iaf en jätte läskig dröm.
Och påtal om drömmar så drömde jag häromdagen att min syster dog! Det var snäppet värre ;s

Satt i datasalen i skolan förut och jobbade på ett arbete i InDesign när allt plötsligt blir svart! Då var det strömmen som gick ;D Så vi fick sluta tidigare, vilket var väldigt skönt för då hann jag och Sofie ta det tidiga tåget hem (y)

Snart blir det nog att gå ut och gå med Emilsson (hoppas jag) och imorn blir det Skoghall! :D

Gifte mig med min älskling Therese idag också! <3 Här kommer en lite kärleksfull bild på oss som jag snott av Sofie :)
Malinskan

Malin har nyss hjälpt mig med en ny header! Ska försöka ordna upp bloggen lite också, men det är så drygt med alla koder hit och dit! Om jag orkar uppdatera mig mer det vet man aldrig ;) hehe.

Är iaf ledig imorgon så det blir väl lite hemma träning och film med kömpiserna! :D Måste bara skaffa film först och det är svårt eftersom jag inte har något fungerande brännprogram?! :o Aja, orkar inte mer nu ^^ Får se ifall jag återkommer imorgon, ha det så gött hej!

Simon

Sitter på just nu på Simons rum :P Han sitter vid sin dator och jag tog med den bärbara som jag köpte av Malin i förra veckan ;D Ska väl sicka över en massa grejer, hoppas jag! (y) Höhö.

TAGGA VALBORG! :D

gästinlägg

Eftersom att Linda aldrig uppdaterar så får jag ta tag i saken. Hon fick sovmorgon idag men ändå gick hon upp tidigt, så himla dumt. Hon cyklade till skolan med Sofie för första gången i år, det tyckte Linda var skoj. På idrotten var hon inte så taggad för hon hade ont i magen men Sofie gjorde ett grymt jobb och ansträngde sig på riktigt. Efter skolan cyklade Sofie med Linda hem och åt mat, efter det satte dom sig i solen och jobbade på Lindas novell som hon skulle ha lämnat in för typ ett år sen kanske. Sofie är i alla fall väldigt duktig på att hjälpa henne och om novellen får MVG så är det tack vare henne.

Yours truly, Molgan.

(y)

Nu är påsklovet slut men det har varit ett bra lov! :D Började med att jag var ledig i två dagar innan lovet började för de andra, åkte till Skåne på onsdagen och kom hem i måndags :)

I fredags blev det fest och det var askul! :D I lördags blev det att ta det lite lugnt (a)
Och idag har solen skinit (? xD) HELA dagen! Sofie sov hos mig så vi började med en låååång och skön promenad runt kl 11 till 13 ungefär (inte riktigt korrekta klockslag) och när vi kom hem till mig igen så satte vi oss i varsin trädgårdsmöbelstol och solade. Jag gjorde mig också en sallad som jag åt i solen, helt underbart tycker jag! Sommaren kan gärna få komma nu på en gång.

Om 2 dagar fyller jag år också :) Häärliiigt!


Lovely sallad

Härligt väder :)

Snor den av Sofie xD

RSS 2.0