i rymden finns inga känslor

Igår såg jag på i rymden finns inga känslor, och så såg jag den igen för en halvtimme sen.
Otroligt mysig film med bra skådespelare!
Jag tycker den hade en måbrakänsla över sig, jag blev allmänt glad av att se den. Plus att den visar hur det kan vara att leva med aspergers eller att leva med någon som har det.
Väldigt värd film som jag tycker alla borde se! :)
OCH ännu en positiv sak med den är att brodern, Sam, är skitsnygg!

grannen gav mig en biobiljett så imorn ska jag och terren se love and other drugsjag och sofie kommenterar alltid med linda the great.../sofie the great... something


nalle puh citat

"Den bästa platsen att gräva en mycket djup grop i vilken man vill fånga en Heffaklump, vore någonstans där en Heffaklump redan befinner sig, bara någon meter längre fram ungefär."

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det."

Du Puh, vad är det första du tänker när du vaknar på morgonen?" frågade Nasse
"Jag undrar vad jag får till frukost", sa Puh.
"Vad tänker du Nasse?"
"Jag undrar vad det skall hända för något roligt idag", svarade Nasse
"Mmm", sa Puh tankfullt, "Det är samma sak".

"För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom några gånger på ett vad-ska-vi-göra-nu-då-sätt."

"För den outbildade är ett A bara tre pinnar."

"Ingen kan vara nere med en ballong!"

Om någon frågar dig hur en som precis flyttat dit egentligen kom dit, och du inte vet, kan du bara säga "På det vanliga sättet, om du förstår vad jag menar".
smyg-hans och stolsmöte


Hans hänger och flänger ööööverallt!


Undrar vad som stod på agendan denna tisdagsmorgon....


jag har inte bloggat på ett tag och det tar nog några dagar innan det kommer ett ordentligt inlägg. men njut av det här sålänge!:favorit i repris, jag ger er...... BAGUETTEN!!

Baguetten 

Det var en gång en prins. En dag red han igenom staden på den årliga paraden. Han log och vinkade glatt. Han hejdade sig när han såg en ung kvinna som stod böjd över ett brödstånd. Han kände då en ryckande känsla i björn borg kallingarna. Hans fru som satt brevid stirrade argt på honom. 
- Vad tänker du på min hingst? 
-Jag tänkte på att vi hade slut på bröd hemma, jag går och köper det. 
Han hoppade ner och satte fart mot ståndet. Han sänkte händerna för att dölja sin bångstyrige vän. Han smög sig fram bakom kvinnan, som var i full färd med sitt brödsäljande. Hon frågade honom om han ville smaka på brödet. 
- Nej, sa han. Men du kanske vill smaka mitt? 
- Vad är det för bröd? frågade kvinnan nyfiket.
- Det är den saftigaste, blaffigaste, styvaste och den saftigaste baguetten i stan. 
När hon vände sig om tog han sin chans och pressade sig hårt mot hennes breda bak. Hon vände sig om med ett ryck. Hon tittade argt på honom, men hennes mun förvandlades snabbt till ett stort leende när hon tittade ner och fick syn på hans stolthet.
- Himmel och pannkaka! utbrast hon. Det var ingen dålig rackare. 
Hon slog igen brödståndet och satte fart mot den mörka gränden. Prinsen var inte sen med att följa efter. Vid det här laget hade hon dragit upp kjolen så att den slutade precis under den breda baken. Plötsligt kunde prinsen inte hejda sig mer. Byxorna sprack i all hast när han kastade sig fram mot henne. Han slet av henne den nätta kjolen och den flög all världens väg. Han brottade ner henne skoningslöst på den hårda trottoaren och slängde fram den nu stenhårda baguetten som var så redo den kunde bli. Den hade gräddats i ugnen hela dagen. Med en sista kraftansträngning pressade han in den. Hon gapade och skrek efter mer. Prinsen pumpade på utan hämningar. Kvinnan låg och kved på marken. Helt utan förvarning fyllde han henne till bredden, det blev för mycket för henne att ta och det blev en stor pöl av krämighet och smaskigheter. Kvinnan rullade runt i det och njöt till fulla muggar. Prinsen greps av panik. Han tog baguetten i näven och begav sig hemmåt. 
På vägen stannade han til vid stadens videobutik. Han gick in, fortfarande med baguetten i näven. Han slängde upp den på disken för att vila armarna. Kassörskan tittade storögd på fenomenet som liknade en stor anaconda. Plötsligt började han svinga den i luften och han daskade till henne i ansiktet så att safterna sprutade. Hon drog tag i härligheten och släpade in honom till personalrummet.....

mysdag

Igår var jag, Sofie, Simon, Jessica och Emilsson till stan och sen IKEA. Vi åt på IKEA restaurangen och gick omkring i full harmoni, det var mys.
Sen åkte vi hem till mig men Sofie och Simon drog tidigt båda två. Så jag Jessica och Emilsson stannade hos mig och spelade geni.

Jessica får en fråga som går ut på att hon ska säga en stad i ett fransktalande land.

Jag: Gissa bara på nån stad....
Jessica: I fransken?


och menar Frankrike! hahahah

Jag ser Kotten (katten) sitta i fönstret och vill in så jag ska be emilsson släppa in honom men säger:
"Kan du släppa in Emilsson?" och tittar rakt in i ögonen på Emilsson som inte fattar nånting när jag och jessica börjar nö-skratta...

IKEA pictures;
Tvingade Soffan att sitta på minimal stol. heeehehehehee


Såhär mycket gick det att stänga när Simon satt i den

Hela jag fick plats, men var ju tvungen att göra den obligatoriska tummen upp!

jag har skaffat lånekort och lånat min första bok - jag som inte direkt gillar att läsa


Stolthet och fördom såklart. Vad annars liksom?

Findus- det är jag det!


sofie såklart

Ligger fortfarande i sängen, trots att jag vaknade för ungefär 3h sen. Fast nu måste jag gå upp för snart kommer Sofie till mig. Vi ska förhoppningsvis till IKEA med Emilsson! Om jag nu kan få tag på honom vilket verkar omöjligt... Men jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag och har man bara den rätta inställningen så löser sig det mesta!

Åååh, våfflor blir till frukost, Jocke's treat. Mums!


Jag, Emilsson och Soffan. Detta var den enda bilden jag kunde hitta på oss alla tre.


vad ska man säga? vi är lite egna


Scandipac

Tänkte bara skriva lite om Scandipac, endast för Ellens skull!

På scandipac är det dammigt, konstigt folk, "roliga" samtalsämnen, högklassig humor och såklart väldigt hårt arbete heeela tiden!

Har inte så mycket att säga om min vistelse där, jag var nämligen vettskrämd hela tiden! Kommer aldrig våga sätta min fot där igen.... YOU WISH ELLEN! ;) Jag kommer våldgästa er någon dag, vänta ni bara!

Moahahahaha!

2011

Ja, då inleder vi ett nytt år igen då. Känns braa. Kvällen igår var hur kul som helst! Pratade med killar från Bangladesh (?), såg lite raketer, träffade massa nytt folk och hade det bara hur skoj som helst!

Har inga bilder men det har Soffan, så kika in häääääääär! <3

RSS 2.0