favorit i repris, jag ger er...... BAGUETTEN!!

Baguetten 

Det var en gång en prins. En dag red han igenom staden på den årliga paraden. Han log och vinkade glatt. Han hejdade sig när han såg en ung kvinna som stod böjd över ett brödstånd. Han kände då en ryckande känsla i björn borg kallingarna. Hans fru som satt brevid stirrade argt på honom. 
- Vad tänker du på min hingst? 
-Jag tänkte på att vi hade slut på bröd hemma, jag går och köper det. 
Han hoppade ner och satte fart mot ståndet. Han sänkte händerna för att dölja sin bångstyrige vän. Han smög sig fram bakom kvinnan, som var i full färd med sitt brödsäljande. Hon frågade honom om han ville smaka på brödet. 
- Nej, sa han. Men du kanske vill smaka mitt? 
- Vad är det för bröd? frågade kvinnan nyfiket.
- Det är den saftigaste, blaffigaste, styvaste och den saftigaste baguetten i stan. 
När hon vände sig om tog han sin chans och pressade sig hårt mot hennes breda bak. Hon vände sig om med ett ryck. Hon tittade argt på honom, men hennes mun förvandlades snabbt till ett stort leende när hon tittade ner och fick syn på hans stolthet.
- Himmel och pannkaka! utbrast hon. Det var ingen dålig rackare. 
Hon slog igen brödståndet och satte fart mot den mörka gränden. Prinsen var inte sen med att följa efter. Vid det här laget hade hon dragit upp kjolen så att den slutade precis under den breda baken. Plötsligt kunde prinsen inte hejda sig mer. Byxorna sprack i all hast när han kastade sig fram mot henne. Han slet av henne den nätta kjolen och den flög all världens väg. Han brottade ner henne skoningslöst på den hårda trottoaren och slängde fram den nu stenhårda baguetten som var så redo den kunde bli. Den hade gräddats i ugnen hela dagen. Med en sista kraftansträngning pressade han in den. Hon gapade och skrek efter mer. Prinsen pumpade på utan hämningar. Kvinnan låg och kved på marken. Helt utan förvarning fyllde han henne till bredden, det blev för mycket för henne att ta och det blev en stor pöl av krämighet och smaskigheter. Kvinnan rullade runt i det och njöt till fulla muggar. Prinsen greps av panik. Han tog baguetten i näven och begav sig hemmåt. 
På vägen stannade han til vid stadens videobutik. Han gick in, fortfarande med baguetten i näven. Han slängde upp den på disken för att vila armarna. Kassörskan tittade storögd på fenomenet som liknade en stor anaconda. Plötsligt började han svinga den i luften och han daskade till henne i ansiktet så att safterna sprutade. Hon drog tag i härligheten och släpade in honom till personalrummet.....

Kommentarer
Postat av: terret

åhhhhh <3

2011-01-11 @ 18:22:12
URL: http://theresespettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0