Dance!

Ojojoj, nu var det väldigt längesen jag skrev, hehe. Smidigt, fast det är väl ändå ingen som lägger märke till det så det gör väl egentligen inget xD

Men men, vad har hänt då? Jo jag har haft hostattacker av och på i typ en vecka nu :s Det är göör jobbigt! Fast det känns bättre nu :) Har varit hemma två dagar den här veckan, tisdag och onsdag så då har jag tittat på massa julfilm! :D Lööööv. Just nu sitter jag och kollar på mammas pojkar och försöker skriva en engelska grej. Man ska välja en låt och skriva en massa om den och sånt. Jag valde iaf Dance Dance med Fall out boy. Nu måste jag BARA hitta en anledning til varför det är värt att skriva om den :O Jag tycker väl den är bra helt enkelt? O.o GOD DAMN!

Orkar inte skriva mer, längtar som bara den till jullov så man får lite ledigt. Herra!



Dance Dance

New moon

Igår var jag ju som sagt och såg på New moon, och gud va bra den var! I ettan tyckte man ju Edward (Robert Pattinson) var snygg men i tvåan nu då så var Jacob (Taylor Lautner) otroligt mycket snyggare! Han har verkligen tränat upp sig, och det gillar vi! Ni kanske tycker att jag låter som en fånig liten flicka nu men det gör inget för jag känner mig som en! xD Men jag rekommenderar verkligen de som gillade Twilight att se New moon för det är mycket bättre!




Såhär snygg är han i filmen! ;)

Öppet hus

Snart bär det av att hämta Carro och Therese för att sedan åka upp till Sunne och Broby Grafiska. För som jag tidigare har nämnt så är det öppet hus på skolan idag, så det kommer väl säkert vimla av hur mycket folk som helst. Vi ska ha julpynt i vårt klassrum, vet inte riktigt varför men jag älskar verkligen julen så inte mig emot. Hihi. Ni kanske har sett på bloggen att jag gillar jul föresten? Min header är lite avslöjande iaf x) Och för att få in den rätta känslan så ska jag fråga Carro och Therese om det är okej att lyssna på julmusik i bilen (a) Julmusik är den bästa musiken som finns!

Ikväll så är det dags att se på New Moon också! :D Jag längtar verkligen, hoppas inte jag blir besviken bara för jag har sett fram emot denna film i månader!

Just det, Josefin Eliasson fyllde år häromdagen också, så GRATTIS i efterskott till henne! <3


Nattkvisten?

Jäjä, tänkte skriva lite såhär på "kvällskvisten". Eller borde man egentligen kanske kalla det "nattkvisten"? För det är ju närmare natten nu. Det kräver nog en funderare. Men föresten, vem kom på uttrycket kvällskvisten? Det är ju jättefult xD Tycker jag iaf.

Har spelat Risk med Malin, Johan, Chrille och Jocke i ca 3 timmar, från 19 till 22 ungefär. Det var kul förutom att dde gaddade ihop sig mot mig; Linda är farlig! Och så vips! Var jag ute ur spelet efter 2½ timmes spelning ungefär. Jag måste erkänna att jag tycker inte om att förlora, men jag är ingen dålig förlorare!


Risk fast med Monopol pengar på xD

Har ju bytt till en lite juligare header också, den passar in på min personlighet perfa faktiskt! Jag har gjort den själv det är därför den inte är så "utvecklad" eller vad man ska säga. Och eftersom julgranar är gröna så gjorde jag det grönt längst bak så att säga. Malin hjälpte mig byta teckensnitt också :) Jag gillar att göra lite småförändringar i vardagen ibland, som tex förra helgen. Då vände jag på hela rummet. Alltså inte bokstavligen talat, jag mublerade det spegelvänt ;D

Imorn ska jag till skolan. Det finns säkert de som tänker: "-PÅ EN LÖRDAG?!".
- Ja. Töligt nog så är det öppet hus på Broby Grafiska imorgon så vi ska vara där mellan 11.30 och 15.00 ungefär. OJ va roligt! -.- Men vi får ju en ledig dag senare, vi får gå på sommarlov den 11 istället för den 12, JIPPIE. Hellre tar jag den lediga dagen typ en fredag eller en måndag så att man får långhelg. Men inte då! Aja får väl se hur kul det blir.

Men nu blir det film och sedan nanna, gonatt!

Baaad

Jag är fortfarande sjuk så alltså är jag hemma idag också. Men idag kommer iaf Malin och Johan hit och gör mig lite sällskap, det är inte så kul att sitta hemma och rötna helt själv.

Gick upp runt halv tio idag, började med att bädda sängen väldigt ordentligt, faktiskt. Sedan var det dags för Marja att få sig ett bad, fast det var inte så uppskattat kanske ;) Men hon behövde faktiskt bada + att hon är så söt när hon är genomblöt! :D Tog några bilder på henne som jag tänkte visa.







Så såg söta Marja ut förut idag :)

Sjuk

Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk, skitjobbigt. Har ont i halsen, hosta, ont i huvet och göör ont i örona för att jag har sånt lock ;s Men det är väl bara att krya, måste vara frisk på lördag för då ska jag, therese, carro, linnea och jossa se på NEW MOON! :D Längtar :)

Som ni kanske ser så har min blogg gjorts om lite, det är tack vare Malin ;D Men nu tror jag att ja vet hur man gör så detta är nog mest en tillfällig lösning :P

Men nu ska jag gå och äta lite frukost och vänta på att några filmer blir färdiga, håller på att skaffa mig julfilmer, hehe.


Giant pastills!

Idag har varit en väldigt ovärd dag, vi började 08-20 och slutade kl. 11.00, kunde lika gärna ha stannat hemma. Anledningen till att vi slutade så tidigt var att engelskan var inställd. Och så flyttade de idrotten den här veckan från måndag till torsdag för vi ska ha skridskor. Jag kan ju inte påstå att jag längtar precis! Fy vad jag hatar skridskor! Men jag känner mig lite krasslig så kanske ordnar det upp sig självt ;D Hehe.

Imorn har jag utvecklingssamtal också, fy vad tråkigt. Inte nog med att jag har det med Roger, den drygaste lärarn, det är en timme efter att vi har slutat också. Men då har jag sån tur att jag får följa med Maja hem :) Hon är go hon! :D

Hahaha, Anna berättade för mig förut om en dröm hon hade inatt det var ungefär såhär:
Det var en liten bebis som hade en stor utbuknad på huvudet och mamman sa; Det här är mitt barn. Snurrar barnet och säger; här ser ni honom från en annan vinkel. Och så säger hon; Han har en defekt, ja han är alltså störd!
Hahaha fy fan va jag skrattade när hon berättade om det för mig. Det är ju inte direkt världens vanligaste dröm! ;D

Just det, idag har vi gått runt i skolan och sjungit; Giant pastills more taste by Läkerol! xD haha, vi gillar den reklamen (y)
Vi har också pratat om ett väldigt roligt klipp vi såg förra veckan, så jag ska se om jag kanske kan lyckas lägga in det på bloggen xD



Jag vet att min blog är fuckad så därför hoppas jag att Malin kommer och hjälper mig med den sen :P


Skola

Ja igår tog vi ju spruta mot svininfluensan så nu har jag skit ont i armen! :s Vi var bara 9 st i klassen idag, synd om alla som blev sjuka, haha. Man blir jäkligt trött av det där vaccinet också för igår somnade jag halv tio! :o Anna hade somnat kl åtta hon, haha, snäppet värre ;)

Eftersom vi var så få i klassen så fick vi sluta tidigare, Anna och Therese tyckte vi skulle ta bussen kl 12.15 men kl var 12.05 så jag trodde inte vi skulle hinna så jag tänkte jag tar bussen som går 14.15 istället för vi andra slutar väl säkert 15.50 eller nåt. Men så slutade vi ju KVART I ETT. Så jag hade dötid på Sunne station i en och en halv timme :S Fyfan va tråkigt det var. Och sen tog det ju en timme och tio minuter till kil också ungefär, det gör ju inte precis att man blir piggare. Fy vad jag är trött nu alltså! Så därför skriver jag inget mer idag för jag orkar helt enkelt inte.

Ha det hej!

Vinter

Ja idag är det onsadag och vi har tagit svininfluensa spruta idag :s Jag har märkt att jag avskyr sprutor! Jag visste faktiskt inte det :o Konstigt. Iaf så var det rätt kul när Anna fick sin för.. ja, det går inte att beskriva xD Sofie förstår vad jag menar! Skitkul var det iaf, men sprutan var inte lika rolig. Uschamejjen säger jag bara! Men hittills känner jag mig inte sjuk iaf så jag hoppas slippa det.

Föresten! Är det nån som har smakat på den nya Marabou vinter?! Den är faktiskt riktigt god! :D Prova den när ni ser den.


Gå ut

Kom hem från skolan för typ 40 minuter sen, så jag har bytt om för snart kommer Simon och Emilsson så ska vi gå ut och gå :D Jag behöver verkligen all motion jag kan få för fettet börjar verkligen krypa sig på nu :P haha.

Nu kom dom så nu måste jag gå :P hihi, ha det hej! :D

Men in trees

Då var det dags att skriva en liten rad igen då kanske. Sitter just nu med datorn kopplad till tv;en via en HDMIkabel, detta gör jag för att jag snart ska se på men in trees som jag har skaffat mig det sjunde avsnittet ur den 2 säsongen av (y) Det är så himla bra, jag är helt fast! Det är en av mina nya favorit serier ;D Men som några kanske vet så har jag ju ganska många favoriter :P Det jobbiga är att det visas bara på lördag och sönfdag kl 12.30 så jag brukar missa det så då får man skaffa fram avsnitten på andra vis!

Just det, igår var jag med Simon, Jessica, Elin, Emilsson, Tobias, Carro B och Bob :) Det var väldigt kul att få träffa Bob för det var längesen nu! Märkte iaf att jag har snabbare reflexer än honom, haha! Åkte hem tidigt dock för jag fick skjuts av Tobias, orkade/vågade inte gå hem xD

Det var allt, nu ska jag fortsätta se på men in trees. Ha det hej!


Men in trees :P

Freedag!

Idag har det varit en rätt lugn dag i skolan, vi har bara haft grafisk grund hela dagen. Det är gött ibland. Började dagen med att göra typ sketcher om klassrumsmiljön i vår klass. Viktor i min klass spelade vår dryge mattelärare Roger och var skit lik! xD Det var väldigt roligt. Idag har jag också fått hur jäkla många fula skrattanfall som helst, vet inte vrf. Har väl varit övertrött antar jag ^^ Ska bli gött med en lugn helg nu!

Men nu ska jag gå på toa och sen sticka till Simon, får se om jag kan lyckas få med mig Emilsson också :P Det är inte alltid det lättaste för att han är såå dryg xD Haha.


Jag och Simon förra sommaren :P

Skåne resan

Oj oj oj vad duktig jag är på att hålla mig uppdaterad. Har varit i Skåne under lovet så då har jag inte riktigt orkat skriva nånting :P

Men jag kan väl berätta lite om skåne iaf då :P Jag, Malin och Johan åkte ner förra måndagen, tog väl ungefär 5½ timme. När vi kom fram stannade vi i Vitaby (hos Johans föräldrar) och bara tog det lugnt. Nästan hela veckan spenderade vi hos Johans syster Jeanette och hennes man Magnus och deras barn Nathalie och Sebastian. Det var roligt att vara hos dem för barna är så goa! På halloween hade Jeanette och några till anordat en fest med utklädnad så Jeanette sminkade sig med mycket svart runt ögonen. Då började Sebastian följa efter mig för han blev lite rädd för Jeanette, men det gjorde inte mig någonting för jag tycker bara det är mysigt! :D

Halloween var iaf roligt! Jag, Malin och Magnus kusiner Emma och Linda dasnade oss svettiga, det var jättekul! Först gick de upp på dansgolvet utan mig för jag ville inte följa med så det dröjde inte länge innan de försökte släpa med mig dit ut men jag gick tillbaka varje gång de lyckades xD Det tog säkert en timme innan jag gick och dansade med dem men när jag väl gjorde det så hade jag jätteroligt. Lite pinsamt tyckte jag men det gäller att bjuda på sig själv ibland!

Nu orkar jag inte skriva mer och jag vet att mina formuleringar kan vara lite konstiga ibland men jag hoppas att den som läser detta fortsätter läsa med jämna mellanrum! :D



Jag med söta lilla Sebastian i knät :)


Folk från halloween festen. (Magnus som taliban med röd sjal.)


Kivik

RSS 2.0